modifikovany-Fagerstromuv-test-nikotinove-zavislosti-pro-adolescentyModifikovaný Fagerströmův test nikotinové závislosti je test, který vychází z běžného testu, ale otázky jsou upraveny tak, aby odpovídaly kouření u mládeže a adolescentů. Tuto modifikaci provedla MUDr. Eva Králíková v roce 2005 a následně upravený test zveřejnila v Časopise lékařů českých č 5, str. 327-330.

Číst dál:

Fagerstromuv-test-nikotinove-zavislosti-online_copyFagerströmův test nikotinové závislosti je velmi jednoduchý test umožňující zjistit míru závislosti na nikotinu. Významná je doba zapálení první cigarety po probuzení, počet cigaret vykouřených za den, rozložení kouření během dne apod. Tento kvíz je rozšířen v podstatě po celém světě a vyplnily jej již miliony kuřáků.

Číst dál:

test-zavislosti-na-nikotinu-cigaretach-koureni-tabakuFagerströmův test nikotinové závislosti je velmi jednoduchý test umožňující zjistit míru závislosti na nikotinu. Významná je doba zapálení první cigarety po probuzení, počet cigaret vykouřených za den, rozložení kouření během dne apod. Tento kvíz je rozšířen v podstatě po celém světě a vyplnily jej již miliony kuřáků.

Číst dál: